Chauffeursdiensten en persoonsbeveiliging


Hoeveel uur bent u op jaarbasis kwijt met het reizen tussen verschillende locaties?

 

Alvaro Security Group levert u chauffeurs om deze kostbare tijd nog efficiënter te besteden. Dit kan door te ontspannen of uw productieve werktijd voort te zetten terwijl u vlot, veilig en comfortabel naar uw bestemming wordt gebracht door één van onze goed opgeleide chauffeurs. Wilt u een vertrouwd gezicht achter het stuur? Dit is geen probleem bij Alvaro Security Group.

 

Ook voor een langere periode kunt u bij ons over dezelfde chauffeur beschikken.


privé chauffeur

Er zijn diverse redenen om gebruik te maken van een privéchauffeur. Alvaro Security Group levert voor iedere situatie een passende oplossing.

 

Onze privéchauffeurs zijn minimaal vier jaar in het bezit van een rijbewijs en zijn geselecteerd op basis van rijvaardigheid, communicatieve vaardigheid en representativiteit.

directie chauffeur

Een goed opgeleide en representatieve chauffeur die u vlot, veilig en comfortabel naar al uw afspraken brengt.

 

De directiechauffeur van Alvaro Security Group brengt u comfortabel van afspraak naar afspraak. Al onze directie- en securitychauffeurs zijn minimaal in het bezit van een door het CBR-geëxamineerde directie rijbewijs (CCV-D1). Naast het chauffeurswerk kan hij u helpen met het verrichten van eventuele neventaken zoals een boodschap halen, uw auto naar het vakantieadres brengen of uw gasten ophalen voor bijvoorbeeld een diner.

security chauffeur

Een securitychauffeur die anders kijkt naar het verkeersbeeld en zijn omgeving.

 

Naast de specialistische rijopleidingen zijn deze chauffeurs ook als (persoon)beveiliger opgeleid. Een bijkomende taak is dat een securitychauffeur getraind is op het vroegtijdig onderkennen van risicovolle situaties en het anticiperen hierop. Formatie rijden, ontsnappingstechnieken, hoge snelheidstraining en speciale in- en uitstapprocedures zijn een aantal trainingen die een securitychauffeur van Alvaro Security Group beheerst en in de praktijk kan brengen als dit nodig is.Persoonsbeveiliging

 

Kunt u niet over straat zonder lastig gevallen te worden? Of wordt u bedreigd en durft u niet meer alleen over straat? Er zijn tal redenen te bedenken waarom u behoefte kan hebben aan persoonsbeveiliging. Daarom pakken wij elke situatie weer anders aan. Wij beoordelen de risico’s en dreigingen en aan de hand daarvan maken wij een plan dat volledig aansluit bij u, uw behoeften en uw eisen. Wij garanderen u beveiligers, zowel mannen als vrouwen, die goed getraind, gecertificeerd en verzekerd zijn. Hun prioriteit is u, uw familie en uw werknemers onvoorwaardelijk te beschermen. Zij behandelen alle aanwezigen met respect, maar grijpen op een professionele en effectieve manier in wanneer dit nodig is. Onze ervaring, goede organisatie en plan van aanpak onderscheidt ons van andere beveiligingsbedrijven.