Over onze Mobiele Commando- en Cameraobservatiepost


Voor het observeren van personen, gebouwen, objecten en terreinen zijn camera- observatiesystemen uitstekend toepasbaar.

 

Commandocentrum

Wanneer u met ons gaat samenwerken, kunt u gebruik maken van ons unieke commandocentrum. In overleg met u bedenken wij een geschikte plek en vanuit hier regelen wij de veiligheid over het gehele terrein. Ons commandocentrum is ingericht met camera-observatiepost, overleg- en vergaderruimte, koffie- en theevoorziening, toilet en keuken. Daarbij kunnen wij de post volledig zelfvoorzienend inzetten met elektriciteit en stromend water.

 

Camera-observatiepost

Epicentrum van ons commandocentrum is de camera-observatiepost met alle benodigde meldkamerfaciliteiten. Hier observeert de centralist de beelden van alle beveiligingscamera’s. Ook staat de centralist in direct contact met onder andere de beveiligingsmedewerkers, verkeersregelaars, politie en EHBO’ers

 

Overleg- en vergaderruimte

In de vergader- en overlegruimte is er de mogelijkheid ongestoord te overleggen, briefen of vergaderen. De overlegruimte is uitgerust met een groot beeldscherm met online verbinding. Deze kan worden gebruikt voor het bekijken van camerabeelden, weersverwachtingen, presentaties of data.

 

Cameraobservatie

 Cameraobservatie verzorgen wij met professionele bewakingscamera’s. Tevens hebben wij deze camera’s, in overleg, draadloos. Onze full-HD beveiligingscamera’s met gezichtsherkenning, nightvision en zoommogelijkheden leveren bruikbare camerabeelden, onder alle mogelijke omstandigheden.

 

 Uiteraard zijn er vele mogelijkheden om de mobiele commandopost in te zetten voor korte en langere termijn. Neem vrijblijvend contact met ons op over de vele mogelijkheden.