Objectbeveiliging en Winkelsurveillance


Objectbeveiliging

Net als dat geen enkel object gelijk is, is geen objectbeveiligingsplan gelijk. Ieder object moet op zijn eigen, unieke manier worden beveiligd. Wij pakken dit aan door met u in gesprek te gaan en zelf het object te observeren. Hierdoor kunnen wij een veiligheidsplan schrijven die precies past bij uw object en uw wensen.

 

Ons team van beveiligers zorgt ervoor dat uw bedrijf, bouwlocatie, terrein of pand veilig is. Zij voorkomen vandalisme, inbraken en diefstallen. Wanneer er toch iets mis gaat, zullen zij precies weten wat ze moeten doen. Wij geven trainingen aan alle beveiligers waarin zij dit leren.  

 

Naast het waarborgen van uw veiligheid, kan een objectbeveiliger ook het sleutelbeheer en de toegangscontrole verzorgen. Onze representatieve medewerkers zijn daarbij het visitekaartje van uw organisatie. Zij zorgen voor een gastvrij onthaal en zorgen ervoor dat er bij calamiteiten een accurate bezoekersregistratie aanwezig is.

 

 Winkelsurveillance

 

Om winkelsurveillance goed uit te kunnen voeren, is training en ervaring erg belangrijk. Klanten van Alvaro Security Solutions profiteren van surveillanten die deze capaciteiten hebben. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het herkennen van winkeldieven. Wanneer zonder te betalen een product meegenomen wordt, weten zij het protocol en de procedures.

 

Naast dat onze surveillanten diefstal, overlast en vernieling voorkomen, zijn zij ook de gastheren van de winkel. Zij zorgen voor een veilig en prettig winkelbeeld, waarbij ze zich klantvriendelijk en behulpzaam opstellen. Zij staan zichtbaar in uw winkel, waarbij u zelf bepaalt wat voor kleding zij dragen.